Rólam

2004-ben végeztem a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

2013-ig a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek Egészségügyi Központ Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztályán dolgoztam, 2013. áprilisától másfél évig a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrumban dolgoztam, gyermek- és ifjúságpszichiáter, illetve pszichoterapeuta szakorvosként.

Több irányzat pszichoterápiás képzését elvégeztem: A SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika és a Magyar Viselkedéstanulmányi és  Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) szervezésében gyermek- és felnőtt pszichoterapeuta képzést, illetve a Tündérhegyi Pszichoterapeuta Képzést (TEPKI), kiegészítő diagnosztikai és terápiás kurzusokkal.
Emellett Hagyományos Kínai Orvoslásból tettem vizsgát.

Az általános gyermekpszichiátriai diagnosztika kérdések mellett jártasságot szereztem a korszerű gyógyszeres- és pszichoterápiás kezelésekben. A rendelésen kisgyermekek esetén tic tünetek, speciális fóbia, szorongásos panaszok, serdülők esetén leginkább anorexia nervosa, bulimia nervosa, depresszió, szorongásos panaszok, pánikzavar, kényszerbetegség, viselkedési- és beilleszkedési zavar, alvászavar; serdülőkori problémák, nevelési tanácsadás, illetve droghasználati kérdések céljából kereshetnek.

2013-ban tettem vizsgát Hagyományos Kínai Orvoslásból. A páciens kérésétől függően ötvözöm a nyugati és a keleti medicina által kínált lehetőségeket.